Tietoja

Ei kai koskaan ole helppoa kertoa kuka on. Sitä on lopulta kai hieman vieras itselleenkin. Ehkä erityisen totta tämä on kohdallani. Miksikö? Olen venynyt elämäni aikana monenlaisiin rooleihin, jotka ovat paikoin olleet vaikeasti yhdistettävissä. On ollut yhteiskunnallista vaikuttamista, on ollut musiikkia. On ollut hieman sitä ja tätä. Tärkein rooli on luultavasti kuitenkin se tuorein: isyys. Se on näet rooli, joka on laittanut minut arvioimaan niin monet asiat uudelleen tässä elämässä. Sen kautta olen oppinut paljon paremmin huomaamaan, mikä oikeasti merkitsee.

On aivan totta, että minut tunnetaan parhaiten poliittisen toimintani kautta. Vietinhän sen parissa reilun vuosikymmenen. Parhaiten ei tarkoita sitä, että olisin ollut mitenkään järin tunnettu tapaus, Se kuitenkin muodostaa minun julkisen elämäni historian ytimen. Se on se asia, mikä minusta ensimmäisenä löydetään. Tuosta elämästä olen näille sivuille jättänyt kirjoittamani kolmiosaisen E-kirjan, jossa tulee esille niin minua kiinnostavat yhteiskuntateoriat kuin tietyt maailmankatsomukselliset seikat. Ei minulla ole tarvetta peitellä tätä puolta itsestäni, vaikka en sitä enää aio aktiivisesti tuoda esille. 

Mutta niin, yritetään. Olen Joonas Honkimaa, maaseudun kasvatti, joka palasi pienen retken jälkeen takaisin maaseudun rauhaisaan syliin vuosikausia sitten. Minun sieluni maisema (kuin myös siis konkreettinen sellainen) koostuu pelloista ja metsistä. En ole toki mikään eräjermu, mutta tykkään ihastella asioita matkan päästä – ja toisinaan hieman lähempääkin. 

Täällä keskellä luontoa siis elelen perheeni kanssa ja harrastan kaikenlaista. Ehkä eniten musiikkia. Olenhan rakentanut oman pienen “studion”, jossa on jo muutama julkaisukin äänitetty. Tarkoituksena on jatkaa tätä toimintaa ja kirjoittaa siitä näille sivuille. Ei minulla sen suhteen ole mitään koulutusta. Innokas amatööri olen vain. Eipä siis ole mitään sen suurempia paineita. Kunhan pidän hauskaa. 

%d bloggaajaa tykkää tästä: